Deze soepele crème combineert de verzorgende eigenschappen van de aloë vera met de helende werking van de calendula. Aloë vera day cream bevat tevens meerdere voedende en huidverzachtende oliën, naast een sterke moisturizer die zorgt voor een verhoogd vochtgehalte van de huid. Eveneens biedt de crème een natuurlijke bescherming tegen de schadelijke UV-straling van de zon door middel van titaandioxide. De crème is geschikt voor elk huidtype en is ook een prima basis voor make-up.

Werking:de crème geeft een optimale huidverzorging, verhoogt het vochtgehalte van de huid en natuurlijk titaandioxide beschermt de huid tegen schadelijke straling van de zon, die huidveroudering veroorzaakt.

Gebruik:’s ochtends aanbrengen na het reinigen van de huid. Tevens zeer geschikt als basis voor make-up.

Productinformatie:

Deze voedende crème ondersteunt de verzorgende werking van de aloë vera en de helende werking van de calendula. Aloë vera night cream bevat meerdere voedende en verzachtende oliën, naast een moisturizer die zorgt voor een verhoogd vochtgehalte van de huid. De crème bevat een hoger lipidengehalte dan de Aloë vera day cream. Een voedende en uiterst verzorgende hydraterende crème.

Gebruiksaanwijzing:

’s Avonds aanbrengen na het reinigen van de huid.

Productinformatie:

Dit product is bestemd voor de normale/gecombineerde huid en geeft de huid een krachtige oppepper.

De werking van aloë vera is veelzijdig. Naast kalmerende en hydraterende eigenschappen werkt het ook antiseptisch en regenererend/wondhelend. Aloë vera concentrate is bereid met een tienvoudige concentratie van de natuurlijke aloë vera gel, verpakt in een airless pompflacon (van 20 ml), waardoor het product luchtdicht is afgesloten en dus ook tijdens langdurig gebruik volledig zijn werking behoudt.

Werking: regenererend, hydraterend, verzachtend en helend

Gebruiksaanwijzing:

’s Ochtends en ‘s avonds aanbrengen onder een dag- of nachtcrème om de huid een extra stimulans te geven; inmasseren met de vingertoppen na het reinigen van de huid.

 

Nouvital Aloë vera lotion 250ml

Een fris geparfumeerde lotion voor alle huidtypen op basis van Aloë vera. Aloë vera heeft naast hydraterende en helende eigenschappen ook een verzachtende en antiseptische werking. Aloë Vera heeft ook een gunstige werking op de basaalcellenlaag, waardoor de huid zich sneller vernieuwd en regenereert.

Werking:verzachtend, hydraterend, desinfecterend, regenererend en verfrissend.

Gebruik: gebruik de Aloë Vera lotion na het schoonmaken van de huid. Zorg er met behulp van wattenschijfje(s) voor dat het laatste restant van de cleansing, scrub, massagecrème en/of masker van de huid wordt gehaald. Neem vervolgens een wattenschijfje met wat lotion om de huid te verfrissen en te neutraliseren.

Dit crèmemasker is voor elk huidtype geschikt, maar vooral voor een vochtarme, verwaarloosde, geirriteerde huid. Aloe Vera heeft een veelzijdige werking. Naast kalmerende en desinfecterende eigenschappen werkt het ook hydraterend, regenererend en wondhelend. Samen met avocado-olie met vitaminen en fytosterolen die als anti-oxidanten het verouderingsproces remmen, is dit een van de effectiefste maskers. 

Werking:kalmerend, hydraterend en algeheel verzorgend en remt bovendien het verouderingsproces van de huid.

Gebruik:na het aanbrengen met een maskerkwast of de vingertoppen het masker minstens een kwartier laten inwerken en vervolgens met een warm kompres afnemen. Voor consumentgebruik kan ook een washand gebruikt worden. Nabehandelen met een lotion om de laatste restjes masker weg te nemen, de huid te neutraliseren en te verfrissen.